We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
haryozborn

Liczba postów : 342
Data rejestracji : 07/03/2015

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 2:59 pm

*ci oburzeni (3 cłopaków) podchodzili do niego ale wystarczało że na nich spojrzał, oczka mu błysnęły i kiedy dyro wchodził do klasy sprawdzić co to za Krzyki 3 chłopaków pobiło dyra, jeden udełył go pięścią w twarz a dwóch kopało jak leżał na podłodze... nauczycielka zawołała na pomoc innych nauczycieli i trzymali ich... byli zdezorientowani a ten z uśmieszkiem widać że miał ubaw. dyro jeczał z bólu*

Dyrektor- jesteście wywaleni ze szkoły łobuzy *a klasa byłą zmieszana, nauczeiel pomógł mu wstać i wyprowadził z klasy jak i trójkę uczniów*

wych- nie dość że jedna krzyczy bez powodu to jeszcze takie coś *usiadłą ciezko przy biurku*
Powrót do góry Go down
Saa

Liczba postów : 4747
Data rejestracji : 22/07/2014

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 3:23 pm

Tego sie nie spodziewałam. Spojrzałam na Ignacego oraz poszkodowanych.-Co tu się dzieje/ Zapytałam cicho samą siebie.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 3:34 pm

*wyciągnął z plecaka znajomą fajkę i zaczął ją pomału palić zadowolony a reszta klasy, zaczeli się go bać bo wychowawczyni nie przeszkadzało to ze palił na lekcji*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 3:54 pm

"Ta fajka." Pomyślałam. Zaczęłam podejrzewać, ze jest changelingiem lub skinwalkerem, ale dowodów nie miałam. Po za tym to na pewno da się jakoś wytłumaczyć.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 4:02 pm

*zostawił plecak i wyszedł z klasy i spojrzał na nią ,spojrzeniem jak chcesz się czegoś dowiedziećto choć za mną. a klasa wyglądała na przestraszoną bo wychowaczyni reagowała na ich hałasy gniewem kiedy tamten robił coś dziwnego i nikt się nie czepiał. Uchylił drzwi i go jak by nie było tam a jednak był*
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 4:03 pm

*zostawił plecak i wyszedł z klasy i spojrzał na nią ,spojrzeniem jak chcesz się czegoś dowiedziećto choć za mną. a klasa wyglądała na przestraszoną bo wychowaczyni reagowała na ich hałasy gniewem kiedy tamten robił coś dziwnego i nikt się nie czepiał. Uchylił drzwi i go jak by nie było tam a jednak był*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 4:07 pm

Wiedziałam, że ciekawostka to pierwszy stopień do piekła, ale miałam to gdzieś. I tak mam już tam zarezerwowane miejsce. Wychodzę za chłopakiem.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 4:17 pm

*kiedy tylko weszła to drzwi się za nią zamknęły a na ławce siedziało coś takiego z fajką i wielkością nie grzeszyła istota* Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 BHhJnmN
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 4:18 pm

Spojrzałam na to z miną: o.O. -Eeeee... A ty to? Zapytałam mając mętlik w głowie.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 5:12 pm

czy zdarzyło ci się coś dziwnego nim zobaczyłaś kota z fajką? *machał sobie nóżkami z nudów bo siedział na ławce*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 5:41 pm

-Oprócz dziwnego białego pocisku, a potem uczucia jakbym się paliło to nic takiego. powiedziałam dalej na niego patrząc.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 6:24 pm

aha, masz chyba pecha bo potwierdziło się coś, po co mnie wysłano, a mianowicie potwierdziłem coś. *wyglądał na zmyślonego i cwaniacki uśmieszek zniknął, kto wie co mogło to oznaczać*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyNie Mar 15, 2015 6:37 pm

-A mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi? Zapytałam nadal nie wiedząc co jest grane i w co przez przypadek się wplątałam.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 11:06 am

*wyczarował jak by liste i przypatrywał się jej i spojrzał na nią* możesz śmiało wracać do swojego nudnego życia, póki nie będzie potrzeby to nikt cie nie powinien pokoić choć różnie może bywać. *podwinął rękaw i spojrzał na dziwny zegarek bo nie pokazywał tylko godzinki* goni mnie robota młoda
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 12:39 pm

Pokiwał głową. -Rozumiem. Jak będziesz miał czas to wytłumaczysz mi ta całą sytuację bo nic z tego wszystkie nie rozumiem.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 3:27 pm

*odwołał notes na którym coś zanotował, spojrzał na nią poważnie* jeżeli bym ci powiedział to twoje nudne przeciętne życie by się raz dwa skończyło a jak nic nie wiesz to tym bardziej można cię zignorować choć zapewne znajdą się tacy co zechcą się z tobą skopać lub czysty przypadek. Nie mówię ci celowo o co chodzi bo możesz ciągle żyć swym nudnym przeciętnym życiem w miare bezpiecznie
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 4:26 pm

-Ale chodzi o to, ze mam dosyć tego życia! Wiesz jak to jest siedzieć codziennie na dupie przez 6-8 słuchać ględzenia jakiejś babki, która myśli, ze wie wszystko. Chce choć raz zrobić coś z czego mogę być dumna. Jedyne z czego mogę być dumna teraz to to, że zdam szkołę albo zrobiłam dobry uczynek dla staruszki. Warknęłam i weszłam do klasy. Usiadłam na swoim miejscu wkurzona.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:10 pm

*reszta klasy patrzyła na nią wrednie bo nauczycielka też nic nie powiedziała jak wyszła a kiedy polazła zdeptana stopa by lekarze ja zbadali to narzekała nauczycielka i słyszała szepty od klasy typu* "za kogo się ona uważa" "tamten wredny typ robił co mu się chciało a nam nie wolno było i jeszcze ona, chyba się znają, zawsze była dziwnie podejrzana" *oraz inne nie przychylne*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:20 pm

Miałam na to wywalone i nawet nie zwracałam na to uwagi. Poszłam do sklepiku szkolnego kupić sobie gorącą czekoladę na poprawę humoru. Bolało mnie to, że kosztuje aż 2 zł.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:31 pm

*ktoś z jej klasy odepchnął ja od lady jak by pokazując że nic nie znaczy i sam wybierał produkt*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:32 pm

Wkurzyłam się i kopnęłam ją w piszczel. -Szacunku trochę kurwo. Warknęłam.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:45 pm

*jęknał z bólu i ja odepchnął oddając* nie wyobrażaj sobie za wiele blaze... molu książkowy
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptySro Mar 18, 2015 8:46 pm

-Masz coś do mola książkowego? Spytałam wściekła uderzając ja w brzuch. Czułam aż mnie skręca ze złości. Miałam ochotę rozszarpać ją na strzępy.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyCzw Mar 19, 2015 3:49 pm

*jakiś nauczyciel jauważył i widział jak by kłotnie.*
nauczyciel- co tu się wyrabia? *agresor zrobił zakłopotaną minę jak by był ofiarą*
agresor- prze pana ona zaczęła kłótnie, ja nie jestem winien
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 EmptyCzw Mar 19, 2015 4:24 pm

Nadal rozsadzała mnie wściekłość. -Nie jestem winnien? NIE JESTEM WINNIEN?! Wrzasnęłam. Byłam wściekła. Po prostu złapałam ją za szyję i przycisnęłam do ściany. Obchodziło mnie tylko to by ją zabić.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.
Powrót do góry 
Strona 2 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Karta postaci Blaze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM haryozborn-
Skocz do: