| Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
haryozborn
Liczba postów : 342 Data rejestracji : 07/03/2015 Age : 34 Skąd : Radom
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 2:59 pm | |
| *ci oburzeni (3 cłopaków) podchodzili do niego ale wystarczało że na nich spojrzał, oczka mu błysnęły i kiedy dyro wchodził do klasy sprawdzić co to za Krzyki 3 chłopaków pobiło dyra, jeden udełył go pięścią w twarz a dwóch kopało jak leżał na podłodze... nauczycielka zawołała na pomoc innych nauczycieli i trzymali ich... byli zdezorientowani a ten z uśmieszkiem widać że miał ubaw. dyro jeczał z bólu*
Dyrektor- jesteście wywaleni ze szkoły łobuzy *a klasa byłą zmieszana, nauczeiel pomógł mu wstać i wyprowadził z klasy jak i trójkę uczniów*
wych- nie dość że jedna krzyczy bez powodu to jeszcze takie coś *usiadłą ciezko przy biurku* | |
|
| |
Saa
Liczba postów : 4747 Data rejestracji : 22/07/2014
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 3:23 pm | |
| Tego sie nie spodziewałam. Spojrzałam na Ignacego oraz poszkodowanych.-Co tu się dzieje/ Zapytałam cicho samą siebie. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 3:34 pm | |
| *wyciągnął z plecaka znajomą fajkę i zaczął ją pomału palić zadowolony a reszta klasy, zaczeli się go bać bo wychowawczyni nie przeszkadzało to ze palił na lekcji* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 3:54 pm | |
| "Ta fajka." Pomyślałam. Zaczęłam podejrzewać, ze jest changelingiem lub skinwalkerem, ale dowodów nie miałam. Po za tym to na pewno da się jakoś wytłumaczyć. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 4:02 pm | |
| *zostawił plecak i wyszedł z klasy i spojrzał na nią ,spojrzeniem jak chcesz się czegoś dowiedziećto choć za mną. a klasa wyglądała na przestraszoną bo wychowaczyni reagowała na ich hałasy gniewem kiedy tamten robił coś dziwnego i nikt się nie czepiał. Uchylił drzwi i go jak by nie było tam a jednak był* | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 4:03 pm | |
| *zostawił plecak i wyszedł z klasy i spojrzał na nią ,spojrzeniem jak chcesz się czegoś dowiedziećto choć za mną. a klasa wyglądała na przestraszoną bo wychowaczyni reagowała na ich hałasy gniewem kiedy tamten robił coś dziwnego i nikt się nie czepiał. Uchylił drzwi i go jak by nie było tam a jednak był* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 4:07 pm | |
| Wiedziałam, że ciekawostka to pierwszy stopień do piekła, ale miałam to gdzieś. I tak mam już tam zarezerwowane miejsce. Wychodzę za chłopakiem. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 4:17 pm | |
| *kiedy tylko weszła to drzwi się za nią zamknęły a na ławce siedziało coś takiego z fajką i wielkością nie grzeszyła istota* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 4:18 pm | |
| Spojrzałam na to z miną: o.O. -Eeeee... A ty to? Zapytałam mając mętlik w głowie. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 5:12 pm | |
| czy zdarzyło ci się coś dziwnego nim zobaczyłaś kota z fajką? *machał sobie nóżkami z nudów bo siedział na ławce* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 5:41 pm | |
| -Oprócz dziwnego białego pocisku, a potem uczucia jakbym się paliło to nic takiego. powiedziałam dalej na niego patrząc. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 6:24 pm | |
| aha, masz chyba pecha bo potwierdziło się coś, po co mnie wysłano, a mianowicie potwierdziłem coś. *wyglądał na zmyślonego i cwaniacki uśmieszek zniknął, kto wie co mogło to oznaczać* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 6:37 pm | |
| -A mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi? Zapytałam nadal nie wiedząc co jest grane i w co przez przypadek się wplątałam. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 11:06 am | |
| *wyczarował jak by liste i przypatrywał się jej i spojrzał na nią* możesz śmiało wracać do swojego nudnego życia, póki nie będzie potrzeby to nikt cie nie powinien pokoić choć różnie może bywać. *podwinął rękaw i spojrzał na dziwny zegarek bo nie pokazywał tylko godzinki* goni mnie robota młoda | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 12:39 pm | |
| Pokiwał głową. -Rozumiem. Jak będziesz miał czas to wytłumaczysz mi ta całą sytuację bo nic z tego wszystkie nie rozumiem. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 3:27 pm | |
| *odwołał notes na którym coś zanotował, spojrzał na nią poważnie* jeżeli bym ci powiedział to twoje nudne przeciętne życie by się raz dwa skończyło a jak nic nie wiesz to tym bardziej można cię zignorować choć zapewne znajdą się tacy co zechcą się z tobą skopać lub czysty przypadek. Nie mówię ci celowo o co chodzi bo możesz ciągle żyć swym nudnym przeciętnym życiem w miare bezpiecznie | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 4:26 pm | |
| -Ale chodzi o to, ze mam dosyć tego życia! Wiesz jak to jest siedzieć codziennie na dupie przez 6-8 słuchać ględzenia jakiejś babki, która myśli, ze wie wszystko. Chce choć raz zrobić coś z czego mogę być dumna. Jedyne z czego mogę być dumna teraz to to, że zdam szkołę albo zrobiłam dobry uczynek dla staruszki. Warknęłam i weszłam do klasy. Usiadłam na swoim miejscu wkurzona. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:10 pm | |
| *reszta klasy patrzyła na nią wrednie bo nauczycielka też nic nie powiedziała jak wyszła a kiedy polazła zdeptana stopa by lekarze ja zbadali to narzekała nauczycielka i słyszała szepty od klasy typu* "za kogo się ona uważa" "tamten wredny typ robił co mu się chciało a nam nie wolno było i jeszcze ona, chyba się znają, zawsze była dziwnie podejrzana" *oraz inne nie przychylne* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:20 pm | |
| Miałam na to wywalone i nawet nie zwracałam na to uwagi. Poszłam do sklepiku szkolnego kupić sobie gorącą czekoladę na poprawę humoru. Bolało mnie to, że kosztuje aż 2 zł. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:31 pm | |
| *ktoś z jej klasy odepchnął ja od lady jak by pokazując że nic nie znaczy i sam wybierał produkt* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:32 pm | |
| Wkurzyłam się i kopnęłam ją w piszczel. -Szacunku trochę kurwo. Warknęłam. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:45 pm | |
| *jęknał z bólu i ja odepchnął oddając* nie wyobrażaj sobie za wiele blaze... molu książkowy | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 18, 2015 8:46 pm | |
| -Masz coś do mola książkowego? Spytałam wściekła uderzając ja w brzuch. Czułam aż mnie skręca ze złości. Miałam ochotę rozszarpać ją na strzępy. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 19, 2015 3:49 pm | |
| *jakiś nauczyciel jauważył i widział jak by kłotnie.* nauczyciel- co tu się wyrabia? *agresor zrobił zakłopotaną minę jak by był ofiarą* agresor- prze pana ona zaczęła kłótnie, ja nie jestem winien | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 19, 2015 4:24 pm | |
| Nadal rozsadzała mnie wściekłość. -Nie jestem winnien? NIE JESTEM WINNIEN?! Wrzasnęłam. Byłam wściekła. Po prostu złapałam ją za szyję i przycisnęłam do ściany. Obchodziło mnie tylko to by ją zabić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
| |
|
| |
| Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
|