We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.

Go down 
2 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Saa

Liczba postów : 4747
Data rejestracji : 22/07/2014

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Empty
PisanieTemat: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:23 pm

Wstałam następnego dnia zmęczona. Spojrzałam na komórkę. Był piątek 13. -Bardzo szczęśliwy dzień dziś będzie. Zażartowałam i zaczęłam się szykować do szkoły.
Powrót do góry Go down
haryozborn

Liczba postów : 342
Data rejestracji : 07/03/2015

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:36 pm

*za okna obserwował ja dziwny kot.. miał takie dziwne wrednawe spojrzenie i niemożliwym dziwnym kocim uśmiechem i był czarny a ślepia żółte*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:37 pm

Zdziwił mnie ten kot bo nie wyglądał ja kota mojej ciotki, ale pewnie polował i stąd się tutaj wziął. Popatrzyłam na niego chwilę i poszłam do kuchni.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:48 pm

*za oknem znów był i leżał sobie bokiem paląc ciemnawą fajkę z dziwnym uśmieszkiem kocim*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:50 pm

Miałam minę w stylu: "Wtf". Starałam się nie zwracać na niego uwagi. Po tym jak zjadłam pogłaskałam mojego szczeniaka, dałam się ugryźć dwa razy i wyszłam na dwór. Ruszyłam na przystanek, który był naprzeciw mojego domu.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:57 pm

*i znowu siedział ten kot po drugiej stronie przystanku tak by go widziała*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 8:58 pm

Ten kot zaczynał mnie wkurzać. Fakt, że lubie koty, ale ten był po prostu... dziwny.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 9:16 pm

*kiedy przejechała ciężarówka co go zasłoniła na moment to dziwnego kota już nie było. a jakieś osoby się dziwiły że on był i nagle go nie ma *
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySro Mar 11, 2015 9:19 pm

-Dziwne... Powiedziałam cicho i wsiadłam do autobusu, który po chwili nadjechał.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 7:47 am

*w autobusie się wyróżniał elegancki starszy człowiek w czarnym gustownym garniturze i obserwował widoki za oknem i palił mimo zakazu fajkę co przypominała tą od kota*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 9:35 am

Zaczęłam myśleć że albo mam paranoję albo po prostu przesadzam. Kiedy wysiadłam na przystanku to miałam spacerek na peron i znowu czekać, ale tym razem na pociąg.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 9:55 am

*ten sam staruszek co pojechał dalej wyszedł na peron i miał jednorazówkę gdzie miał kupione kanapki ze czekoladkami na wagę, miał w ustach fajkę i przysiadł się do starszej pani i zaczęli rozmawiać o niczym ważnym.. Z kieszeni wystawał mu bilet delikatnie i zerknął raz na nią podczas rozmowy ze staruszką*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 10:31 am

Obserwowałam go ukradkiem. Po mału się uspokajałam, ale dziwiłp mnie to. Jednego dnia leci coś w ciebie i czujesz jakbyś się paliła żywcem, a drugiego szpieguje cię kot i widzisz dziwnych ludzi.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 10:48 am

*staruszek strzelił palcami i wszyscy do okola razem z nią zastygli widząc jak by wciąż tam siedział i miała w plecaku wsadzoną siatkę z kanapkami i czekoladkami z kartką " smacznego" i szepnęło jej coś do ucha i miało owy głos staruszka, wciąż tego dziwnego staruszka widziała ale to było dziwne uczucie że tam nic nie ma a jednak to widzi* nic się nie wydaje takie zwyczajne, jak oczy pokazują *obecnośc tego czegoś znikła i zdezorientowana staruszka się rozglądała na wszystkie strony*
Staruszka- gdzie się podział ten miły,uprzejmy staruszek? *głos brzmiał na załamany* chyba mam przewidzenia na stare lata, chyba zaczynam wariować *a reszta ludzi co byli pobliżu też mieli to dziwne uczucie zwolnienia, letargu*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 11:36 am

Patrzyłam na tą całą scenę z miną: O.o. Miałam totalnego mindfucka. Popatrzyłam na staruszkę i na siatkę, którą wyjełam z plecaka. - Chyba się załamię...
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 11:54 am

*do samej szkoły nie wydarzyło i było przeciętnie ale kto wie co dalej będzie z dziwnym gościem Very Happy *
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 12:01 pm

Póki był spokój to byłam spokojna, ale po wejściu do szkoły już mi coś strzeliło w żyłach. Stała i czekała. Tyranka dla mnie. Paulina. Jak zawsze z wrednym uśmieszkiem.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 5:54 pm

kogo my tu mamy? czy to nie nasz mol książkowy? Coś ci morde wykrzywia *zastanowiła się, podrapała pródke* a tak niski iloraz inteligencji *uśmiechnęła się szyderczo*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyCzw Mar 12, 2015 6:07 pm

-Czego znowu chcesz/ Popisać sie swoim nieistniejącym humorem/ rzuciłam w odpowiedzi. Oddałam do szatni to co zbędne i poprawiłam plecak.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyPią Mar 13, 2015 12:23 pm

*kiedy odeszła ktoś tamtą w tłumie uczniów dźgnął łokciem że poczuła to i się rozglądała ale bez rezultatów kiedy odeszłą blaze, wiec tego nie widziała a w szatni nie wydarzyło się nic niezwykłego, tylko mogła mieć przeczucie że raczej to nie będzie zwykły dzień Smile *
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyPią Mar 13, 2015 1:36 pm

Odetchnęła widząc, że uniknęłam jej na chwilę. Poszłam od razu z szatki pod salę. Ten dzień się robił coraz ciekawszy.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySob Mar 14, 2015 5:48 pm

*kiedy tylko zajęła miejsce w klasie to Wychowawczyni wydała z lekka inna ale dzieżko było określić co  było nie tak i powiedziała o bieżących  wydarzeniach i wszedł młody chłopak w wieku blaze i miał kaprawe spojrzenie z lekka jak i ten niepokojący uśmiech cwaniaka*

Wycho- to wasz nowy kolega ignacy apple, mam nadzieje że przyjmiecie go dobrze

ta co staneła na drodze przed blaze- Słyszeliście jaki ma nazwisko? *paru idiotów sie zaśmiało ale tamten zignorował*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySob Mar 14, 2015 9:03 pm

Słuchałam i nie śmieję się z resztą. Zastanawia mnie czemu czuje taki nie pokój kiedy na niego patrzę. Odwracam się do idiotki. - Lepsze niz twoje kaczor.- Warknęłam.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptySob Mar 14, 2015 10:20 pm

*olał resztę i szedł z tym uśmieszkiem, kiedy mijał tamtą cholerę , ta postanowiła podłożyć mu nogę ale ten zauważył ruch a raczej spodziewał się tego i mocno nadepnął jej stopę że ta krzyknęła z bólu i najzwyczajniej w świecie usiadł na końcu a wychowawczyni spojrzała na tamtą z krzywym ryjem*

wych- nie drzyj się jak kretynka, mamy lekcje wychowawczą *tamten się rozsiadł wygodnie mając wciąż dobry chumor*

zdeptana stopa Very Happy -  *jęczała z bólu* tamten gnój zdeptał mi specjalnie stopę *wychowawczyni wyglądała na zdziwioną*

wych- masz jakieś urojenia i to ty drzesz mordę jak by cię coś bolało i przeszkadzasz w lekcji

*słychać szepty w klasie. co sie dzieje itp. przecież każdy widział co się wydażyło. itp teksty... i ma tamten ten swój uśmieszek jak by miał niezły ubaw kiedy tamta próbuje rozmasować stopę odkrywając że zdeptał tak by połamać co nieco*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. EmptyNie Mar 15, 2015 2:48 pm

Uśmiechnęłam się widząc to i nie ukrywałam tego. Należało się jej. Zerkam co jakis czas na chłopaka zdziwiona tym co się dzieje, ale nic nie mówiłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Empty

Powrót do góry Go down

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.
Powrót do góry 
Strona 1 z 9Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Karta postaci Blaze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM haryozborn-
Skocz do: