| Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Saa
Liczba postów : 4747 Data rejestracji : 22/07/2014
| Temat: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:23 pm | |
| Wstałam następnego dnia zmęczona. Spojrzałam na komórkę. Był piątek 13. -Bardzo szczęśliwy dzień dziś będzie. Zażartowałam i zaczęłam się szykować do szkoły. | |
|
| |
haryozborn
Liczba postów : 342 Data rejestracji : 07/03/2015 Age : 34 Skąd : Radom
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:36 pm | |
| *za okna obserwował ja dziwny kot.. miał takie dziwne wrednawe spojrzenie i niemożliwym dziwnym kocim uśmiechem i był czarny a ślepia żółte* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:37 pm | |
| Zdziwił mnie ten kot bo nie wyglądał ja kota mojej ciotki, ale pewnie polował i stąd się tutaj wziął. Popatrzyłam na niego chwilę i poszłam do kuchni. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:48 pm | |
| *za oknem znów był i leżał sobie bokiem paląc ciemnawą fajkę z dziwnym uśmieszkiem kocim* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:50 pm | |
| Miałam minę w stylu: "Wtf". Starałam się nie zwracać na niego uwagi. Po tym jak zjadłam pogłaskałam mojego szczeniaka, dałam się ugryźć dwa razy i wyszłam na dwór. Ruszyłam na przystanek, który był naprzeciw mojego domu. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:57 pm | |
| *i znowu siedział ten kot po drugiej stronie przystanku tak by go widziała* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 8:58 pm | |
| Ten kot zaczynał mnie wkurzać. Fakt, że lubie koty, ale ten był po prostu... dziwny. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 9:16 pm | |
| *kiedy przejechała ciężarówka co go zasłoniła na moment to dziwnego kota już nie było. a jakieś osoby się dziwiły że on był i nagle go nie ma * | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sro Mar 11, 2015 9:19 pm | |
| -Dziwne... Powiedziałam cicho i wsiadłam do autobusu, który po chwili nadjechał. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 7:47 am | |
| *w autobusie się wyróżniał elegancki starszy człowiek w czarnym gustownym garniturze i obserwował widoki za oknem i palił mimo zakazu fajkę co przypominała tą od kota* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 9:35 am | |
| Zaczęłam myśleć że albo mam paranoję albo po prostu przesadzam. Kiedy wysiadłam na przystanku to miałam spacerek na peron i znowu czekać, ale tym razem na pociąg. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 9:55 am | |
| *ten sam staruszek co pojechał dalej wyszedł na peron i miał jednorazówkę gdzie miał kupione kanapki ze czekoladkami na wagę, miał w ustach fajkę i przysiadł się do starszej pani i zaczęli rozmawiać o niczym ważnym.. Z kieszeni wystawał mu bilet delikatnie i zerknął raz na nią podczas rozmowy ze staruszką* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 10:31 am | |
| Obserwowałam go ukradkiem. Po mału się uspokajałam, ale dziwiłp mnie to. Jednego dnia leci coś w ciebie i czujesz jakbyś się paliła żywcem, a drugiego szpieguje cię kot i widzisz dziwnych ludzi. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 10:48 am | |
| *staruszek strzelił palcami i wszyscy do okola razem z nią zastygli widząc jak by wciąż tam siedział i miała w plecaku wsadzoną siatkę z kanapkami i czekoladkami z kartką " smacznego" i szepnęło jej coś do ucha i miało owy głos staruszka, wciąż tego dziwnego staruszka widziała ale to było dziwne uczucie że tam nic nie ma a jednak to widzi* nic się nie wydaje takie zwyczajne, jak oczy pokazują *obecnośc tego czegoś znikła i zdezorientowana staruszka się rozglądała na wszystkie strony* Staruszka- gdzie się podział ten miły,uprzejmy staruszek? *głos brzmiał na załamany* chyba mam przewidzenia na stare lata, chyba zaczynam wariować *a reszta ludzi co byli pobliżu też mieli to dziwne uczucie zwolnienia, letargu* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 11:36 am | |
| Patrzyłam na tą całą scenę z miną: O.o. Miałam totalnego mindfucka. Popatrzyłam na staruszkę i na siatkę, którą wyjełam z plecaka. - Chyba się załamię... | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 11:54 am | |
| *do samej szkoły nie wydarzyło i było przeciętnie ale kto wie co dalej będzie z dziwnym gościem * | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 12:01 pm | |
| Póki był spokój to byłam spokojna, ale po wejściu do szkoły już mi coś strzeliło w żyłach. Stała i czekała. Tyranka dla mnie. Paulina. Jak zawsze z wrednym uśmieszkiem. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 5:54 pm | |
| kogo my tu mamy? czy to nie nasz mol książkowy? Coś ci morde wykrzywia *zastanowiła się, podrapała pródke* a tak niski iloraz inteligencji *uśmiechnęła się szyderczo* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Czw Mar 12, 2015 6:07 pm | |
| -Czego znowu chcesz/ Popisać sie swoim nieistniejącym humorem/ rzuciłam w odpowiedzi. Oddałam do szatni to co zbędne i poprawiłam plecak. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Pią Mar 13, 2015 12:23 pm | |
| *kiedy odeszła ktoś tamtą w tłumie uczniów dźgnął łokciem że poczuła to i się rozglądała ale bez rezultatów kiedy odeszłą blaze, wiec tego nie widziała a w szatni nie wydarzyło się nic niezwykłego, tylko mogła mieć przeczucie że raczej to nie będzie zwykły dzień * | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Pią Mar 13, 2015 1:36 pm | |
| Odetchnęła widząc, że uniknęłam jej na chwilę. Poszłam od razu z szatki pod salę. Ten dzień się robił coraz ciekawszy. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sob Mar 14, 2015 5:48 pm | |
| *kiedy tylko zajęła miejsce w klasie to Wychowawczyni wydała z lekka inna ale dzieżko było określić co było nie tak i powiedziała o bieżących wydarzeniach i wszedł młody chłopak w wieku blaze i miał kaprawe spojrzenie z lekka jak i ten niepokojący uśmiech cwaniaka*
Wycho- to wasz nowy kolega ignacy apple, mam nadzieje że przyjmiecie go dobrze
ta co staneła na drodze przed blaze- Słyszeliście jaki ma nazwisko? *paru idiotów sie zaśmiało ale tamten zignorował* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sob Mar 14, 2015 9:03 pm | |
| Słuchałam i nie śmieję się z resztą. Zastanawia mnie czemu czuje taki nie pokój kiedy na niego patrzę. Odwracam się do idiotki. - Lepsze niz twoje kaczor.- Warknęłam. | |
|
| |
haryozborn
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Sob Mar 14, 2015 10:20 pm | |
| *olał resztę i szedł z tym uśmieszkiem, kiedy mijał tamtą cholerę , ta postanowiła podłożyć mu nogę ale ten zauważył ruch a raczej spodziewał się tego i mocno nadepnął jej stopę że ta krzyknęła z bólu i najzwyczajniej w świecie usiadł na końcu a wychowawczyni spojrzała na tamtą z krzywym ryjem* wych- nie drzyj się jak kretynka, mamy lekcje wychowawczą *tamten się rozsiadł wygodnie mając wciąż dobry chumor* zdeptana stopa - *jęczała z bólu* tamten gnój zdeptał mi specjalnie stopę *wychowawczyni wyglądała na zdziwioną* wych- masz jakieś urojenia i to ty drzesz mordę jak by cię coś bolało i przeszkadzasz w lekcji *słychać szepty w klasie. co sie dzieje itp. przecież każdy widział co się wydażyło. itp teksty... i ma tamten ten swój uśmieszek jak by miał niezły ubaw kiedy tamta próbuje rozmasować stopę odkrywając że zdeptał tak by połamać co nieco* | |
|
| |
Saa
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. Nie Mar 15, 2015 2:48 pm | |
| Uśmiechnęłam się widząc to i nie ukrywałam tego. Należało się jej. Zerkam co jakis czas na chłopaka zdziwiona tym co się dzieje, ale nic nie mówiłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
| |
|
| |
| Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. | |
|