We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
Saa

Liczba postów : 4747
Data rejestracji : 22/07/2014

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 4:52 pm

-Wiem. Chyba muszę nauczyć się panować nad emocjami... Czasami samotność potrafi w tych sprawach namieszać. Powiedziałam i popatrzyłam na mefisto. -Może... oprowadzisz mnie po tej posiadłosci/
Powrót do góry Go down
haryozborn

Liczba postów : 342
Data rejestracji : 07/03/2015

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 7:06 pm

coż niektórzy sa dość uczuleni na swój oryginalny wygląd bo nie jest za ładny , no cóz co poradzić na to *wchodzi jakaś chudawa pilęgniarka i go opatruje, widać że jest przyzwyczajona do opatrywania tak małego ciała*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 7:09 pm

-Wiadomo. Nie każdy ma piękną formę. Stwierdziłam i patrzę jak go opatruję.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 7:26 pm

*skończyła wychodząc w ciszy a karzełek założył sobie nowy garnitur identyczny, no tak że go nie widziała* i nie ma co zwiedzać, zwykłe pokoje motelowe z łazienką
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 7:51 pm

-Rozumiem. zastanawiałam się czy też dostanę własny pokój.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyCzw Mar 26, 2015 9:54 pm

mefisto- jutro cię zabieram do świata gdzie jest konflikt, cóż to nie będzie łatwe bo tamci są u władzy, jesteśmy jak by buntownikami,rebeliantami i na nasze szczecie jest prawo takie że każdy musi mieć ludzki wygląd w miastach, nawet nie masz pojęcia jak rasy potworów na sam swój widok potrafili się zarzynać. Jesteśmy jak ludzie też potrafimy walczyć miedzy sobą tylko dlatego bo coś się nie podoba rasowo. *gdzie siedział alucard tam sobie klapnął i zapalił fajkę* i nie przejmój się tym że alucard cie tak potraktował, powiedzmy że w jego czasach kiedy był hrabią i rządził ludźmi tak czasem karał niekompetencje.
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPią Mar 27, 2015 5:36 am

Słuchałam uważnie. Na koniec pokiwałam lekko głową.
- tylko jak ja tam mogę pomóc skoro nie wiem nic o mocy i jestem praktycznie bezbronna.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPią Mar 27, 2015 7:50 am

mefisto- w tej chwili tak...jesteś bezbronna, trzeba cie sprawdzić poprostu bo mamy kogoś kto to potrafi, twoją właściwą postać, lecz nie tutaj w świecie ludzi.
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPią Mar 27, 2015 12:18 pm

-Dobrze. Zobaczymy co we mnie siedzi.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 8:10 pm

i mój przełożony to nie jest jakiś tam pikuś, jak chcesz to idz do mery to ci przydzieli jakiś pokój i idziemy  jutro do innego świata, jest możliwość ze utkniesz tam na dłuzej jak się skomplikuje. nawet ja tego nie wiem co może się tam stać
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 8:12 pm

-Dobrze. Do zobaczenia jutro. Powiedziałam i poszłam do Mary. Zapytałam o jakiś wolny pokój.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 8:15 pm

*dałą klucz do pokoju ktróry był mniejszy z łóżkiem i wyglądało wszystko na stare... okno było pozabijane deskami od zewnątrz a był wieczorek*
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 8:36 pm

Popatrzyłam na pokój. -Lepsze to niż nic. Sprawdzam czy w hotelu jest jakas łazienka by się chociaż przemyć.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 9:23 pm

*byłą na korytarzu a bufet był za mery i tam była kuchnia, widać ze nie brali na serio by wygladało na używany i czyściutki do końca, przytułek. całkowicie chwilowy przystanek Very Happy *
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySob Mar 28, 2015 9:38 pm

Poszłam na początku cos zjesc, a potem dopiero się umyć. Zaczynam patrzeć co da się zjeść.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPon Mar 30, 2015 5:49 am

*mery podeszła z uśmiechem* zgłodniałaś? jestem też kucharka... *machenła ręka* cóż nie tu luksusów, no wiesz , nie chcemy przyciągać zbytnio uwagi na kryjówkę. masz ochotę na kanamki z normalnymi ludzkimi składnikami?
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPon Mar 30, 2015 8:35 am

-Z wielką chęcią. Jeśli to nie będzie problem to z serem i szynką. odpowiedziałam. Nie chciałam robić problemów.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPon Mar 30, 2015 5:08 pm

*po chwili dostałą co co zamówiła i było zwykłe ludzkie jedzenie bez ludzkiego miesa Very Happy a mery się usmiechneła * smacznego i z wami , alucardem też wracam do swojego świata, trochę było by nudno tu siedzieć samej, kiedy wiem że nie bedzie ruchu w zadaniach

Ostatnio zmieniony przez haryozborn dnia Wto Mar 31, 2015 8:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyPon Mar 30, 2015 7:06 pm

-Alucarda się boję jak mam być szczerza... Powiedziałam jedząc i przypominając sobie chłód stali na szyi. Ciarki mnie przeszły... i ból zęba. -Ałłłłłłłł... Cholera... Złapałam się za lewy policzek.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyWto Mar 31, 2015 8:28 pm

mery- to jest hrabia jak się patrzy *wzruszyła ramionami* ja tam nie rozmawiam z nim zbytnio bo nie wiem jak zacząc... i może na to nie wyglądam ale ja tam w sprawy diabłów i innych groźniejszych członków staram się nie mieszać bo nigdy nie wiem co im po głowie chodzi *spojrząłą na nią* wszystko w porządku?
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyWto Mar 31, 2015 8:34 pm

-Ząb mnie boli... Chyba muszę skoczyć do dentysty i to nic takiego. Powiedziałam spokojnie. -Co do Alucarda to mnie zaskoczył tym, że jest słynnym drakulą. Mam świra na punkcie legend, creepypast i fantasy.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyWto Mar 31, 2015 8:41 pm

*po chwili ząb przestał ja boleć i wypadł i był tam nowy w szczęce a mery spojrzała zdziwiona na to* chyba po twoim problemie, niegdyś był wrogiem jak jeszcze niegdyś u naszego wroga istniała lojalność bez przymusu. słysząłm że podobno dołączył się do nas jak tamto paskustwo opracowali... tyle wiem ze starych plotek na jego temat
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyWto Mar 31, 2015 9:06 pm

Zdziwiłam widząc to. Patrzę zszokowana na ząb, który wypadł.
- Rozumiem. I skoro Alucard odszedł to możliwe, ze jakiś wilkołak też.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptyWto Mar 31, 2015 9:21 pm

Mery- tego nie wiem... pytaj się starszych jak to wyglądało.. bo ja tego nie wiem... *westchneła* nie pochodzę z tamtych czasów
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 EmptySro Kwi 01, 2015 4:03 pm

-Dobrze. Zjadam kanapki na szybko. -Dziękuje za kanapki mary. były pyszne. Gdzie znajdę kogo starszego bo... nie znam prawie nikogo tutaj.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.
Powrót do góry 
Strona 6 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Karta postaci Blaze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM haryozborn-
Skocz do: