We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Karta postaci Blaze

Go down 
AutorWiadomość
Saa

Liczba postów : 4747
Data rejestracji : 22/07/2014

Karta postaci Blaze Empty
PisanieTemat: Karta postaci Blaze   Karta postaci Blaze EmptySro Mar 11, 2015 7:46 pm

Imię: Blaze
Nazwisko: White
Wygląd:
Tutaj
Charakter: Lubi kiedy jest sama. Najczęściej. Jednak często chce by ktoś zwrócił na nią uwagę. Zawsze stara się przebywać w otoczeniu ludzi, których lubi. Kiedy coś jej nie pasuje często to pokazuje i używa ostrych słów. Nie lubi patyczkowania się i często ma wybuchy gniewu. Ma kłopoty z panowaniem nad emocjami. Często zbyt wyraziście je ukazuje. Co do ludzi, którzy ją wkurzają albo uważa ich za ignorantów to ma prostą zasadę. Olewaj i nie walcz. Bo jeśli ktoś już gada według ciebie totalne głupoty to wiedz, że z głupotą nie wygrasz.
Historia: Blaze jest dziewczyną która jest uważa za dziwną i wyobcowaną przez innych ludzi. A raczej przez ludzi z jej klasy. Była aspołeczna i wolała książki od "idiotek" ze swojej klasy. Z tylko dwiema mogła na spokojnie pogadać, a i tak szybko się tematy kończyły. Często zatapiała się w krainę muzyki, książek oraz gier. Tam się czuła najlepiej. Sama siebie nie uważała za dziwną, a za normalną młodą kobietę z własnymi zainteresowaniami. Pewnego dnia jednak życie miało dla niej niespodziankę. Zaczęło się dość normalnie. Wstanie, śniadanie i szkoła. Na pierwszej lekcji czyli geografii kątem oka zobaczyłam coś katem oka. Biała kula leciała wprost na mnie. Nim się zdążyłam odsunąć uderzyła we mnie, ale nic mi się nie stało. Siedziałam tam gdzie chwilę temu i byłam cała. Pani tylko zwróciła mi uwagę, że nie uważam. Zdziwiło mnie to i zaprzątałam sobie tym głowę aż do 3 lekcji. Wtedy się zaczęło. Znowu jedna z dziewczyn miała pretensje. Wtedy poczułam jakbym się paliła. Udałam, że idę do łazienki, a jednak musiałam się szybko skitrać bo czułam jakbym się paliła żywcem. Kiedy tylko weszłam i zamknęłam się w kabinie poczułam jakbym umierała. Położyłam się na podłodze i czułam, że to koniec. Jednak nadal żyłam, myślałam i czułam zimną, kafelkową podłogę. Usłyszałam też głos "Imponujące, że przeżyłaś" Po tym uczucie palenia zniknęło. Wstałam z ziemi i zastawiałam się nad tym wszystkim. Kiedy wróciłam do domu i położyłam się spać bo w autobusie zaczęłam usypiać. Reszta dnia minęła na spaniu i przygotowaniu się do kolejnego dnia w szkole.
Ekwipunek: Telefon, ładowarka, słuchawki, pieniądze
Ater]
Powrót do góry Go down

Karta postaci Blaze
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Karta Postaci Saa
» Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.
» [Karta] Nova
» Karta Jade
» Karta Eriki

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM haryozborn-
Skocz do: