Saa
Liczba postów : 4747 Data rejestracji : 22/07/2014
| Temat: Karta Jade Pią Sty 09, 2015 10:01 am | |
| Imię: Jade Nazwisko: Blue Wiek: 19 Wygląd: TutajCharakter: Jest dość cicha i nieśmiała. Nie chce nikomu wchodzić w drogę dlatego jest trochę aspołeczna. Woli książki od normalnego nudnego życia. Rozmawia i trzyma się tylko z osobami, które zna i darzy zaufaniem. Jeśli już kogoś pozna jest lojalna i zawsze jest gotów pomóc. Za wszelką cenę. Historia: Jade lubiła swoje życie mimo iż nie miała dużo przyjaciół. Bardzo lubiła książki o tematyce fantasy i mogła spędzić z nosem w książce cały dzień. Jej życie stanęło do góry nogami gdy pewnego razu chodziła po mieście w pewien letni dzień. W pewnym momencie zaczął się chaos. Ludzie zaczęli uciekać i szukać schronienia. Dopiero wtedy zauważyłam sporą kopułę z energii, która bardzo szybko we mnie sunęła. Nie zdążyłam i wchłonęła mnie. Obudziłam się cała obolała i lekko przypalona. Gdzie nie gdzie na skórze były oparzenia drugiego stopnia. Musiałam uciekać. Ze śmigłowca mówili mi gdzie mam uciekać. Jednak co jakiś czas trafiałam na zerwane druty i kable elektroniczne. Nie zauważałam ich i pierwszy z nich mnie poraził, ale żyłam nic mi się nie stało. To było dziwne. Jednak po tym biegłam dalej. Po chwili oberwałam też drugim i trzecim. Kiedy tylko udało mi się dostać w bezpieczne miejsce czułam jakbym miała zaraz zwariować. Udało mi się tylko krzyknąć i paść na ziemię nieprzytomna. Moi przyjaciele co jakiś czas przychodzili mnie odwiedzić i mimo iż ja nie budziłam się to coś obudziło się we mnie. Byłam chodzącym akumulatorem. Kiedy po obudzeniu opanowałam podstawy mojej mocy mogłam w końcu coś robić. Postanowiłam jakoś pomagać miast, a może gdzieś wyruszę... Pomyślę. Ekwipunek: Telefon, ładowarka, mapa, kompas, pieniądze | |
|