We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
haryozborn

Liczba postów : 342
Data rejestracji : 07/03/2015

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 5:04 pm

mefisto- powiedzmy że mieli przewidzenia, te słabe ludzkie umysły
Powrót do góry Go down
Saa

Liczba postów : 4747
Data rejestracji : 22/07/2014

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 5:09 pm

-bardziej o uczniów mi chodzi. Bo oni to raczej zwid nie mieli. Zwłaszcza ta prawie uduszona przeze mnie.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 5:57 pm

mefisto- wiem o kogo ci chodziło, poprostu to uznają za zwidy, trochę we łbach namieszałem hehe
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 5:59 pm

-Uffff. Ale z drugiej strony znowu będę ofiara jak się tam pojawię. Warknęłam cicho. -Mam dosć tego, że cały czas się mnie poniżało.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 6:09 pm

mefisto- a kto ci broni przywoływać i straszyć? możesz się nabijać jak tylko chcesz.. np maską demona czy cos , ludzie maja tego pełno myśląc żesą potworkami. I nie wracasz tak odrazu do normalnego życia. trzeba cie przedawnić dowódcy tego wszystkiego więc na parę dni możesz zaginąć
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 6:18 pm

-Dobrze. I nie liczę, że szybko wrócę. Wiesz mi. Sam mi mówiłeś, że mogę o tym zapomnieć więc to była póki co tylko teoria.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 6:38 pm

mefisto - *przywołał pierśrcien i pokazał go* to maskuje miedzy innymi aurę magiczna i kazda która powstaje na istocie. *znikneło* dobra mery ja ide do tego gościa *mina mu zżedła delikatnie* i chyba wiem kto to jest, drań jest bardzo cierpliwy
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 6:42 pm

Hmmm/ o kogo chodzi/Zapytałam ciekawiona o kim zaczął mówić.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 7:24 pm

*kiedy weszli do pokoju siedział taki kolo w fotelu mniejwiecej w ten sposób Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 5ryP0Bn a pokój był prosty ze sporym łuzkiem i kolkoma podstawowymi starymi meblami*

gość- mefistofelesie jak dobrze cie widzieć, dość długawo na siebie kazałeś czekąć, *spojrzał na dziewczyne bardzo badawczo że mogła czuć jak by ja lustrował od stóp do głowy* kogo my tu mamy?

mefis- czego chcesz? akurat musiałeś sie fatygować alucardzie kiedy kończyłem robotę. uważaj bo jescze w kołek w serce dostaniesz
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 7:46 pm

Trochę się wystraszyłam tego faceta. Wyglądał dość przerażająco. Stałam cicho przestraszona. Dopiero kiedy usłyszałam jego imię i o kołku to cos mi zaświeciło. -Chwila... Czyli on jest wampirem/ Zapytałam patrząc cały czas na Alucarda.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:04 pm

alucard - *zaśmiał sie chwilę* kojrzysz z historii Vlada Palownika?(http://pl.hellsing.wikia.com/wiki/Alucard wiki Very Happy ) chodzi o gościa od turków
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:09 pm

-Jasne, że kojarzę. Jak mogłabym nie znać tej historii. Powiedziałam już odważniej.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:12 pm

alucard- to ja we własnej osobie hehe mam około 600 lat *uśmiechnął się dziwnie i spojrzał na nią poważnie *
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:23 pm

-Serio/ Nie... Nie wierzę, że stoisz tutaj przede mną we własnej osobie. Trzymajcie mnie bo padnę. Po chwili się ogarnęłam. -Przepraszam... Trochę mnie poniosło...
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:29 pm

*wstał i zmienił sie na jej oczach w takiego gościa Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 H0C0hF5m i przyłożył jej miecz do szyi że czuła je pod gardziołkiem* hrabia dracula do usług *uśmiechnał się do niej z pogardą a mefuś nic nie robił patrzył tylko zainteresowany sytuacją* ma ci uciąć ten śliczny łepek?, jestem znany po paroma imionami
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:31 pm

Od razu się przestraszyłam i bałam się nawet ruszyć. Nic nie mówiłam tylko starałam się zachować spokój jednak ten dotyk stali na mojej szyi to uniemożliwiał.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:34 pm

alucard*zabrał po chwili miecz i znów usiadł na fotelu śmiertelnie poważny w swojej zwyczajnej postaci* następnym razem za taką zniewagę zginiesz
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptySro Mar 25, 2015 8:55 pm

Wypuściłam cicho powietrze z płuc.
- Przepraszam. Nie chciałam się w żaden sposób urazić.
Czułam jak nogi mi sie uginają jednak udawało mi się stać normalnie.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 8:15 am

*po chwili się wyluzował w miare i spojrzał na karzełka* wielu próbowało mnie zabić mefisto, tak swoją drogą uważaj na nią bo obrazi niewłaściwego potwora i ją rozszarpie

mefisto- Ja tylko dałem jej wybór a jak postąpi to od niej zależy, wyprzedzając twe pytanie... tak ciekawość zwyciężyła i dziabnął mnie pchlarz delikatnie
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 9:00 am

Teraz wolałam siedzieć cicho i się nie odzywać. Musze trzymać język za zębami.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 10:36 am

*zauważył to mefisto* śmiało możesz mówić nikt ci nie broni
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 11:31 am

- Póki co to... wolę siedzieć cicho.
Powiedziałam cicho i przestraszona.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 2:26 pm

mefisto*alucard wstał i przeniknął przez sciane przechodząc przez nią a mefisto się zastanawiał*dziwnie zareagowałaś jak się przedstawił
Powrót do góry Go down
Saa

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 3:03 pm

-Wiesz... Bardzo dużo o nim czytałam kiedy jeszcze nie byłam jeszcze nie człowiekiem. W pewnym sensie to tak jakby spotkać swojego idola. Wytłumaczyłam mu.
Powrót do góry Go down
haryozborn

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 EmptyCzw Mar 26, 2015 4:38 pm

mefisto- aha, cóż to jak historia go nakreśliła, wbijał wrogie armie na pal... to specyficzny typ człeka, wszak nim był jak i ty wciąż jesteś sobą tylko masz nietypową sytuacje, a ja człowiekiem nie byłem od początku jak i kilka innych ras ze tak ujmę
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.   Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie. - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Blaze czyli jak dostac moc od tak sobie.
Powrót do góry 
Strona 5 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Karta postaci Blaze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM haryozborn-
Skocz do: