Liczba postów : 4811 Data rejestracji : 25/06/2014
Temat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata Sob Lis 08, 2014 8:39 pm
Odetchnęłam w sumie z ulgą. - Tak, dostarczona - potwierdziłam tylko. - Ale takie pytanie... Masz mnie serio zamiar ciągać po takich miejscach? - spytałam się go z lekka zrezygnowana, w sumie ciągle widać na mnie błoto.
Kaimi
Liczba postów : 131 Data rejestracji : 25/10/2014
Temat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata Sob Lis 08, 2014 8:55 pm
-Och,ależ skąd...to była dopiero rozgrzewka,niewielka paczuszka w bliskie i dosyć bezpieczne miejsce-Uśmiechnął się szczerząc zęby -Na dziś masz wolne,pokój na końcu lewego korytarza będzie Twój...to w drugą stronę-Wskazał na odległe światełko oznaczające wyjście z korytarza
Nova Admin
Temat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata Sob Lis 08, 2014 8:58 pm
- Może jednak można to jakoś jeszcze raz zmienić? - zamarudziłam tylko, ale po chwili ruszyłam w kierunku pokoju jaki mi podał. Mam nadzieję nie da mi znowu jakiegoś lochu czy czegoś, chcę normalny pokój... Jestem totalnie wkopana w sprawę. Po drodze jak nikogo nie ma to już wyjmuję z torby lusterko. - Sam - powiedziałam imię chłopaka z gluta.
Kaimi
Liczba postów : 131 Data rejestracji : 25/10/2014
Temat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata Sob Lis 08, 2014 11:35 pm
Obraz w lusterku zafalował lekko,a ty zobaczyłaś...łazienkę,zaparowaną od gorącej wody,a z lusterka dobiegał szum wody...chyba złapałaś Sama w nie najlepszym momencie
Nova Admin
Temat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata Nie Lis 09, 2014 11:24 am
Strzeliłam facepalma. - Rly? - mruknęłam tylko i póki co zasłoniłam czymś lusterko, jak chłopak wreszcie się skapnie to coś powie i wtedy go usłyszę. Idę dalej do pokoju, rozmyślając o wszystkim.