We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Nowa Nova-historia z innego świata

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Nova
Admin

Liczba postów : 4811
Data rejestracji : 25/06/2014

Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:39 pm

Odetchnęłam w sumie z ulgą.
- Tak, dostarczona - potwierdziłam tylko. - Ale takie pytanie... Masz mnie serio zamiar ciągać po takich miejscach? - spytałam się go z lekka zrezygnowana, w sumie ciągle widać na mnie błoto.
Powrót do góry Go down
Kaimi

Liczba postów : 131
Data rejestracji : 25/10/2014

PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:55 pm

-Och,ależ skąd...to była dopiero rozgrzewka,niewielka paczuszka w bliskie i dosyć bezpieczne miejsce-Uśmiechnął się szczerząc zęby -Na dziś masz wolne,pokój na końcu lewego korytarza będzie Twój...to w drugą stronę-Wskazał na odległe światełko oznaczające wyjście z korytarza
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:58 pm

- Może jednak można to jakoś jeszcze raz zmienić? - zamarudziłam tylko, ale po chwili ruszyłam w kierunku pokoju jaki mi podał.
Mam nadzieję nie da mi znowu jakiegoś lochu czy czegoś, chcę normalny pokój... Jestem totalnie wkopana w sprawę. Po drodze jak nikogo nie ma to już wyjmuję z torby lusterko.
- Sam - powiedziałam imię chłopaka z gluta.
Powrót do góry Go down
Kaimi

Liczba postów : 131
Data rejestracji : 25/10/2014

PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 11:35 pm

Obraz w lusterku zafalował lekko,a ty zobaczyłaś...łazienkę,zaparowaną od gorącej wody,a z lusterka dobiegał szum wody...chyba złapałaś Sama w nie najlepszym momencie
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 EmptyNie Lis 09, 2014 11:24 am

Strzeliłam facepalma.
- Rly? - mruknęłam tylko i póki co zasłoniłam czymś lusterko, jak chłopak wreszcie się skapnie to coś powie i wtedy go usłyszę.
Idę dalej do pokoju, rozmyślając o wszystkim.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowa Nova-historia z innego świata   Nowa Nova-historia z innego świata - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Nowa Nova-historia z innego świata
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» [Karta] Nova
» Avengers Nova?
» Me and Vampire - Nova
» Wilko wilczo - Nova

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: Archive :: GM Kaimi-
Skocz do: