We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Avengers Nova?

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Nova
Admin

Liczba postów : 4811
Data rejestracji : 25/06/2014

Avengers Nova? - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptySro Sie 13, 2014 6:29 am

"Ale o co chodzi?" spytałam się jak wyrwama z czegoś.
- Wiesz to przyda się tu po prostu mieszkać a w końcu coś zacznie się dziać - wyruszyłam ramionami.
Powrót do góry Go down
Hikari

Liczba postów : 125
Data rejestracji : 18/07/2014

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyPią Sie 22, 2014 1:34 pm

Próbowałaś komunikacji ze Starkiem, ale dosłowie cisza. Nic się nie działo, a ty straciłaś z nim kontakt~ Niemniej nie podoba ci się fakt i dziwne słowa Iron Mana. Coś nie tak?
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyNie Sie 24, 2014 3:02 pm

Nie wiem o co chodzi, ale cóż... Ja tam nie wiem co mogłoby się stać. Sprawdzę potem w StarkTower dlaczego nie odpowiada.
- Oki ja już idę do domu - powiedziałam, dopijając swój napój. - Do ewentualnego zobaczenia! - pomachałam chłopakowi i wybiegłam.
Zadzwoniłam gdzieś w zacisznym miejscu do Starka. O co mu chodziło? Ja zawsze jestem dociekliwa.
Powrót do góry Go down
Hikari

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyNie Sie 24, 2014 3:18 pm

Chłopak pożegnał się z tobą uśmiechem i pomachał ci na dowidzrnia~
Stark- nie odbiera~ aw, chyba musisz się pofatygować~
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyNie Sie 24, 2014 3:20 pm

Tak więc ruszam w kierunku Stark Tower by dowiedzieć się co takiego mogłoby być grane. Pierwsze piętra są dostępne dla turystów. Na kolejne trzeba wejściówki której ja nie mam... Co by tu zrobić...
Powrót do góry Go down
Hikari

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyNie Sie 24, 2014 3:30 pm

Kombinujesz, a swoją mocą wyczuwasz starka na 72 piętrze~ prawieże na samym szczycie~
Aw, włamanko?
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyPią Wrz 12, 2014 7:23 pm

Tak, włamanko... Staram się zrobić wokół siebie iluzje i tymże sposobem udaję się do windy, czekam aż ktoś wejdzie i przesmykam się za nim chcąc dostać się na górę.
Powrót do góry Go down
Hikari

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyWto Sty 27, 2015 5:02 pm

Plan szedł zgodnie z planem i wysiadłaś na odpowiednim piętrze. Przed tobą długgggi rząd drzwi naprzemiennie z oknami- zapewne to laboratoria, jak zdradzał zaokienny widok. Starka na razie ani widu, ani słychu.
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyWto Sty 27, 2015 6:07 pm

Tak więc rozglądam się po całym laboratorium i spaceruję po nim, szukając wszędzie Tony'ego. No gdzież on mógł się podziać? W sumie to się martwię...
Powrót do góry Go down
Hikari

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptySro Sty 28, 2015 12:19 am

No i jedne drzwi okazały się w końcu dobrym wyborem. Zauważyłaś Starka leżącego na ziemi, obok potłuczonego szkła z kamieniem szlachetnym w ręku. Wyglądał jagby.. spał w najlepsze.
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptySro Sty 28, 2015 2:47 pm

Odetchnęłam z ulgą. Czyli żyje. Po chwili moja zasłona zniknęła i przyklękłam przy mężczyźnie.
- Panie Stark! - potrząsnęłam lekko mężczyzną i zerknęłam na ten kamień, on to chyba ma zalatanie, ale żeby zasnąc na podłodze?
Powrót do góry Go down
Hikari

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptySro Lut 04, 2015 8:41 pm

Starka nic nie ruszyło, nawet oblanie zimną wodą. Po prostu padł jak stał, na szczęście nie raniąc się. W ręce ma kamień, i brak jakicholwiek śladów walki. Co robisz?
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 EmptyCzw Lut 05, 2015 6:14 pm

Nie wiem o co tutaj chodzi. Wreszcie biorę do ręki ten kryształ i uważnie go oglądam. Może to od niego?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Avengers Nova?   Avengers Nova? - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Avengers Nova?
Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» [Karta] Nova
» Me and Vampire - Nova
» Wilko wilczo - Nova
» Nowa Nova-historia z innego świata

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: Archive :: GM Hikari-
Skocz do: