We are such stuff as dreams are ma­de on ~
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

We are such stuff as dreams are ma­de on ~

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Czas na naruciaka! - Kaimi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
Kaimi

Liczba postów : 131
Data rejestracji : 25/10/2014

Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:29 pm

Odskoczyłem odruchowo i przygotowałem się do odparcia kolejnego ataku rozglądając się za osobą,która rzuciła we mnie kunaiem
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

Liczba postów : 4811
Data rejestracji : 25/06/2014

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:42 pm

Po momencie w Twoim kierunku wystrzeliły 3 kunai, podobnie w kierunku sensei, choć on został zaszczycony ilością dziesięciu. A przyleciały one dosłownie z wszystkich stron.
Powrót do góry Go down
Kaimi

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 8:53 pm

-Noroi no Shinigami: linia duszy-Powiedziałem,a moje oczy zabłysły na żółto,każdy kunai musiał mieć emocjonalne połączenie ze swoim właścicielem więc powinienem móc zobaczyć linie rzutu broni prze kilka sekund,wtedy rzucam własne kunaie na koniec każdej linii
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 9:01 pm

Zacząłeś swoją akcję, a sensei od razu zaczął osłaniać resztę drużyny, ledwo mogąc odrzucać kunai w strony z jakich przyleciały te przeciwników. Po jednym z rzutów usłyszałeś gardłowy charkot, trafiłeś! To jednak był tylko pierwszy tryumf, od razu po tym z krzaków wyskoczyło trzech ubranych na czarno ninja, z opaskami które przedstawiały dwa skrzyżowane zygzaki.
Powrót do góry Go down
Kaimi

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptySob Lis 08, 2014 11:33 pm

-Jesteście idiotami,że się pokazaliście-Mruknąłem-Technika dusz:tysiąc bezcielesnych dłoni-Powiedziałem,a w stronę przeciwników wyleciały ręce,które oplotły ich i zaczęły powoli miażdżyć
-Jeśli szanujecie życie swoich towarzyszy,radzę wam się pokazać!-Zawołałem w przestrzeń
Powrót do góry Go down
Nova
Admin

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 EmptyNie Lis 09, 2014 11:26 am

Okazało się, że nagle tamci co zdawali Ci się być przeciwnikami... Cóż po prostu zniknęli.
- Iluzje - warknął mistrz.
Tymczasem jak obejrzałeś się za siebie to zauważyłeś, że dopiero z krzaków za wami wyskakują prawdziwy wojownicy, rasowi ninja, uzbrojeni po zęby w kunai. Jeden z nich przywołał nawet czarną panterę w zbroi.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi   Czas na naruciaka! - Kaimi - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na naruciaka! - Kaimi
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Kaimi - Złapać wszystkie!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
We are such stuff as dreams are ma­de on ~  :: Rozgrywka :: GM Nova-
Skocz do: