| Czas na naruciaka! - Kaimi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kaimi
Liczba postów : 131 Data rejestracji : 25/10/2014
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Paź 25, 2014 4:48 pm | |
| Westchnąłem tylko. Już wkrótce leżałem w łóżku,widziałem pojedyncze duszki przelatujące za oknem,najwyraźniej przyleciały wraz z wiatrem,który sprowadził deszcz,znając życie i tak znikną przed świtem,może pojedyncze zagubią się w mgle....tak rozmyślając powoli zasnąłem | |
|
| |
Nova Admin
Liczba postów : 4811 Data rejestracji : 25/06/2014
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Paź 25, 2014 4:56 pm | |
| Obudził Cię Twój opiekun, była godzina 9... "No" - powiedział wreszcie zadowolony jak już upewnił się, że całkowicie Cię dobudził. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Paź 25, 2014 9:47 pm | |
| "O co Ci chodzi,mam się spotkać z tą bandą dopiero za godzinę,jakbyś mnie obudził trzydzieści minut później to nic by się nie stało" Westchnąłem i wstałem z łózka,przeciągnąłem się i zacząłem szykować do wyjścia | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Paź 26, 2014 4:48 am | |
| "Za dobrze cie znam" - usprawiedliwił się. No i w sumie miał rację, przygotowania zajęły Ci z lekka dłużej, a musisz jeszcze dojść na miejsce. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 2:52 pm | |
| Wyszedłem z domu i zacząłem przeskakiwać z dachu na dach rozglądając się za czym ciekawym,może przynajmniej będę pierwszy na miejscu...a jeśli nie to trudno,tak czy inaczej przyśpieszyłem nico woląc pojawić się na czas | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 2:55 pm | |
| Zjawiłeś się na miejscu jako... Przedostatni. Mistrz był, chłopaki byli. Dziewczyna przyszła na styk. - Tak więc witam was wszystkich, mam tutaj coś dla was - powiedział sensei i podał wam kartę ze zleceniem! - Mała robótka dla was, wy robicie a ja z boku zobaczę jak sobie poradzicie - dodał. Mieliście za zadanie złapać jakiegoś dzika, który pustoszy niedalekie uprawy... | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 3:03 pm | |
| "Bardzo mądre,dać nowicjuszom na start misję z dzikim zwierzęciem i patrzenie co się stanie" pomyślałem nie bez ironii. Ruszyłem w kierunku wspomnianych upraw pilnując czy reszta drużyny jest w pobliżu,jeszcze by się zgubili i byłoby na mnie.
| |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 3:06 pm | |
| "Wydaje mi się, że nie wie na co jest stać takie dzieciaki jak wy" - mruknął tylko niezbyt zadowolony, że od razu na takie ryzyko. Raczej nie są tacy, że mieliby się zgubić. Szliście zwartą grupą, mijając już kilka totalnie zdewastowanych upraw, a na drodze były nawet duże ślady racic. Nie byle jaki dzik... Zza dość odległych krzaków dało się słyszeć w pewnej chwili głośne chrumkanie. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 3:28 pm | |
| "To chyba on,Ketsudan,mógłbyś sprawdzić czy to na pewno stworzenie,którego szukamy?" poprosiłem mojego niewidzialnego przyjaciela,miałem tylko nadzieje,że żaden z moich "towarzyszy" nie jest na tyle porywczy,żeby rzucić się na nieznanego przeciwnika | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 3:35 pm | |
| Jedynie blondyn zdawał się aż rwać do akcji. "Tak to on" - usłyszałeś po chwili głos Ketsudana i wkrótce ujrzeliście ową bestię. Masywny zwierz, nieco chyba nawet większy nić normalny dzik, z kłami ostrymi jak szpile... Niebieskiego gdzieś wsiąkło... | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 3:52 pm | |
| Rozłożyłem jeden z moich zwoji i złożyłem kilka pieczęci -Technika dusz:Tysiąc bezcielesnych dłoni-Powiedziałem,poczułem jak dusze stworzeń zapieczętowanych w zwoju łączą się w tysiące dłoni,które niczym węże wyskoczyły ze zwoju i oplotły bestie unieruchamiając ją | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 4:06 pm | |
| Dzik zakwiczał przeraźliwie, pochwycony przez tysiąc dłoni, a po chwili na dobitkę przeszyły go kolce, które stworzył w ziemi... Niebieskowłosy! Zwierzę nie odpuszczało tak łatwo, w momencie się wyrwało i ostatkiem życia zaszarżował na was, ale blondyn w porę stworzył barierę z ziemi. Dziewczyna stała obecnie za Tobą, trzęsąc się ze strachu. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 4:22 pm | |
| Wykonałem szybkom pieczęć i chwyciłem za pustą rękojeść -Technika dusz:tchnienie samuraja-szybkim ruchem wyciągnąłem miecz,który wyglądał jakby utkany był z wciąż ruszającej się mgły i wbiłem go w potworne cielsko,wiedziałem,że broń powiększy się wewnątrz dzika i przebije się na wylot. Gdy stworzenie leżało martwe,rozłożyłem pusty zwój obok jego ciała,musiałem działać szybko,dusze,żywych stworzeń nie trzymały się w ciałach zbyt długo -Noroi no Shinigami (Klątwa żniwiarza)*:Kolekcjoner dusz-z ciała dzika powoli wypełzł biały,bezkształtny cień i zniknął pozostawiając na nim jedno słowo "dzik".
*Jest to KG klanu Hanere,pozwalające na "kondensację" dusz oraz widzenie duchów,zwykle oczy wtedy zmieniają barwę na bardziej jaskrawą,w moim przypadku jest to złoty | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 4:48 pm | |
| Tak więc szybka akcja, którą drużyna obserwowała w niezłym szoku. - Eee co ty właśnie zrobiłeś? - spytał się blondyn, patrząc się na dzika i zwój. Mistrz po chwili stanął przed wami. - Co prawda to prawda, świetna robota, tylko ciągle nie działacie jak zespół - powiedział do was. - Chyba za łatwe zadanie wam dałem, hm... - zamyślił się. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 5:02 pm | |
| -Zabrałem jego duszę-odpowiedziałem beznamiętnie zwijając zwój-A co do zadania...jak można pozwolić by nowicjusze walczyli z czymś takim?-Wskazałem na truchło dzika-Dobrze,że większość z nas ma jakieś zdolności | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 5:17 pm | |
| - Jaka ta młodzież teraz delikatna - powiedział sensei. - No nic, jutro zbierzecie swoje niezbędne rzeczy, wyruszamy poza wioskę - uśmiechnął się do was zagadkowo i zniknął w białym obłoku. "Nie no, gorszego sensei być nie mogło" - marudził Twój opiekun. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 6:05 pm | |
| "I tu się z Tobą zgadzam" odpowiedziałem i ruszyłem w stronę domu. Jedynym plusem dzisiejszego dnia było to,że udało się zebrać jakąś silniejszą duszę...ale wciąż było to tylko zwierzę | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 6:38 pm | |
| Mogłeś wracać do domu i zająć się swoimi sprawami. Przyjaciół z którymi mógłbyś gdziekolwiek wyjść przecież nie masz, przynajmniej takich ludzkich. Pogoda do tego dała o sobie znać i lunął deszcz. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 6:45 pm | |
| Ruszyłem biegiem do domu,nie miałem zamiaru moknąć na deszczu bez potrzeby. Zatrzasnąłem za sobą drzwi i usiadłem na łóżku,eh,ten nasz nowy sensei chyba kupił mózg na bazarze | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 6:57 pm | |
| Albo na pchlim targu, od pchły... Twój opiekun przynajmniej nie mógł zxmoknąć, więc tylko beztrosko sobie lewitował przy Tobie. "To może czas na trening?" - usłyszałeś. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 7:20 pm | |
| "W taką pogodę?Zresztą,co mi tam,z tego co widzę to nasz sensei może nam zlecić zadanie w gorszych warunkach...niech będzie,to co trenujemy?" | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Paź 27, 2014 7:25 pm | |
| "Do tego nie musisz iść na zewnątrz, dzisiaj sobie pomedytujesz" - usłyszałeś tylko w swojej głowie. Jedna Twoja medytacja skończyła się przy nim wybuchem mocy. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 1:47 pm | |
| Usiadłem na podłodze ze skrzyżowanymi nogami i ułożyłem dłonie na kolanach,zamknąłem oczy i skupiłem się na oddechu | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 1:51 pm | |
| Zaczęła się cała medytacka, z załącznikiem jako Twoim opiekunem, który co chwila dawał Ci polecenia odnośnie tego gdzie masz przekazać energię i tak dalej, w końcu... - Starczy! - jak tylko otworzyłeś oczy to mogłeś zobaczyć, że praktycznie wszystkie meble jakby dziwnym sposobem się odsunęły. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 3:18 pm | |
| "Cóż....przynajmniej obyło się bez wybuchów,kupowanie nowych mebli mogłoby poważnie nadszarpnąć mój budżet"-stwierdziłem | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi | |
| |
|
| |
| Czas na naruciaka! - Kaimi | |
|