| Czas na naruciaka! - Kaimi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nova Admin
Liczba postów : 4811 Data rejestracji : 25/06/2014
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 4:54 pm | |
| "A ty masz teraz jakiś w ogóle?" - cóż ma w sumie rację, wiele to i tak nie posiadasz. | |
|
| |
Kaimi
Liczba postów : 131 Data rejestracji : 25/10/2014
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 4:59 pm | |
| "No własnie nie bardzo" stwierdziłem z nutką złośliwości | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 5:05 pm | |
| Był już wieczór, za oknem lało jak z cebra a wy jutro wyruszacie w małą (?) podróż. Nie wiadomo nawet gdzie was ten sensei wyciągnie... | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 5:50 pm | |
| Położyłem się na łóżku,po medytacji byłem tak spokojny,że po głowie nawet nie kołatały mi się mysli jak zwykle to bywa przed snem,powoli zamknąłem oczy i odpłynąłem | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Paź 30, 2014 5:51 pm | |
| Obudziłeś się wczesnym rankiem, zupełnie wyspany dzięki medytacji. Twój opiekun póki co też milczał. "O, wcześnie dzisiaj" - powiedział tylko jak zauważył, że nie śpisz. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:30 pm | |
| "Odezwał się....czy Ty nigdy nie spisz....no tak,nie musisz,co Ty w ogóle robisz jak ja śpię...albo wiesz co?Nie chcę wiedzieć" dodałem po chwili namysłu i wstałem z łóżka,postanowiłem się przygotować do wyjścia | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:32 pm | |
| Twój opiekun zrobił tylko coś w rodzaju złowieszczego śmiechu niecnej istoty. Zacząłeś przygotowania, kiedy... Dzwonek do drzwi! Myślałeś, że cały mechanizm przez ten brak użytku zardzewiał, ale jednak ciągle działa! Pierwszy w życiu gość! | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:36 pm | |
| "To my w ogóle mamy dzwonek" zapytałem zaskoczony i ruszyłem ku drzwiom po drodze zabierając kunai,jeśli ktoś do mnie przychodzi to albo jest głupi albo szalony,a według mnie obie takie osoby są niebezpieczne | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:38 pm | |
| "Tak, zamontowali go nam w gratisie do drzwi" - przypomniał Ci. No to tym głupim i szalonym, a raczej tą, okazała się być strachliwa dziewczyna. - M-mistrz polecił nam się tu spotkać - powiedziała. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:48 pm | |
| Uniosłem brew zaskoczony -Eeee...jesteś pewna,w czyimś prywatnym mieszkaniu...w dodatku w MOIM?-Zapytałem-Ten człowiek naprawdę ma nierówno pod sufitem-Odsunąłem się robiąc jej przejście-Wchodź,na dworze jest chłodno,wybacz ale nie wiedziałem,że będę miał gości więc nie posprzątałem i nie zrobiłem przekąsek-Wszystko to powiedziałem spokojnym,beznamiętnym tonem może z odrobiną ironi | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 6:52 pm | |
| - Jesteśmy teraz drużyną, może, no wiesz, byś troszkę... Hm... Bardziej się otworzył? - spytała się niezbyt pewnie. Pokiwała głową, chyba nie widząc ironii w Twoich słowach. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Nie Lis 02, 2014 10:17 pm | |
| -Poprzednim razem kiedy bardziej się otworzyłem,prawie wysadziłem to miejsce w powietrze-Mruknąłem tylko-Kiedy ma przyjść reszta?-Zapytałem | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Pon Lis 03, 2014 5:38 am | |
| - Jak to prawie wysadziłeś to miejsce w powietrze? - zrobiła duże oczy. Dla pewności cofnęła się o krok od Ciebie. - Zaraz powinna być reszta... - próbowała jakoś odciągnąć temat o rozmowach o Twoim większym otwarciu się i wkrótce dzwonek kolejny raz dał znać o swoim bytowaniu. Teraz weszli tutaj chłopaki. Ywój opiekun obserwował całą sytuację z swego rodzaju zatrwożeniem. Przecież nikt jeszcze nigdy Cię nie odwiedził... No chyba ze z widłami za eksperymenty na jego krowie. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 4:10 pm | |
| -Wiecie,że kultura nakazuje poczekać aż otworzą wam drzwi-Zapytałem nieco rozdrażniony widząc jak bez zaproszenia wchodzą do mojego domu-I co to za pomysł-Zwróciłem się do senseia-Żeby spotkać się akurat TU, nie bez powodu nie miewam gości-Błysnąłem oczami | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 4:16 pm | |
| - Sensei nam tak kazał! - odpowiedzieli wszyscy chórem, a po chwili do Twojego domu wszedł też ów wilk. - Yo - przywitał się z wami. - To wszyscy gotowi? - rozejrzał się po was z uśmiechem. - Tak! - odpowiedzieli wszyscy, prócz Ciebie. Dziewczyna i niebieskowłosy odskoczyli od Ciebie jak zobaczyli ów błysk w oczach. - Wy nie widzicie, że to tylko trick by was wystraszyć? - westchnął chłopak który stał obok Ciebie. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 4:57 pm | |
| "tak myśli?...a co mi tam,trochę zabawy nie zaszkodzi" skupiłem swoją duchową energię i spuściłem jego opaskę ninja na oczy. -Tak czy inaczej,spotykanie się w cudzym domu nie jest najlepszym pomysłem choćby ze względu na poszanowanie czyjejś prywatności-Mruknąłem | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 5:03 pm | |
| - Do szafek ci nie zaglądamy - powiedział tylko blondyn, nieco zaskoczony podejmując opaskę z oczu i porządniej ją uwiązał z miną "to pewnie tylko przez to, że słabo to zrobiłem". - No dobra, to ruszajmy... Mamy rzecz do sprawdzenia w okolicach Wioski Ukrytej w Piaskach - powiedział krótko wasz sensei i wyszliście. Dopiero teraz spostrzegłeś, że jedno nie miało zbyt czystych butów... | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 6:51 pm | |
| Machnąłem tylko dłonią,żeby wywiać brud z domu -Nie mogliśmy się spotkać przy wyjściu z wioski?-Mruknąłem i ruszyłem za resztą zamykają dokładnie dom-I następnym razem wytrzyjcie buty...chociaż mam nadzieje,że następnego razu nie będzie-Dodałem ciszej | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 7:04 pm | |
| Nikt Ci już szczególnie nie kwapił się do odpowiedzi i szliście w milczeniu, a w lesie przeszliście do szybszego sposobu poruszania się - skakanie po drzewach. Chłopaki o czymś gadali w międzyczasie. Dziewczyna trzymała się blisko sensei a Ty z lekka odstawałeś. Twój opiekun był zaraz obok Ciebie. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 8:50 pm | |
| Nie zdziwiłbym się gdyby po prostu mnie pilnował,ale i na to mam sposób. Szybko złożyłem kilka pieczęci "Technika dusz:fantomowy płaszcz",już po chwili zobaczyłem jak moje ciało znika,ciekaw byłem reakcji pozostałych,ta technika była o tyle lepsza od zwykłego ukrywania się,że maskowała także chakrę a więc nawet kekken genkai czy sensoryczni shinobi nie mogli mnie wykryć póki miałem na sobie "płaszcz". | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Czw Lis 06, 2014 8:54 pm | |
| - Chwila, gdzie ponurak? - zatrzymał się kilka sekund po tym jak zniknąłeś z ich oczu. Wszyscy pozostali zaczęli się w sumie nieco zszokowani i zaczęli Cię szukać. - Przed chwilą tu był - powiedziała dziewczyna, przeskakując zaraz obok Ciebie i rozglądając się. Sensei rozejrzał się też tylko. - Jak nawiał to go zaraz znajdę - westchnął. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Lis 08, 2014 6:38 pm | |
| -Tja...dzięki za ponuraka-Mruknąłem mu do ucha i zaraz odskoczyłem dalej-A przy okazji JA nigdy nie uciekam-Przerwałem technikę stojąc do góry nogami,przyczepiony do gałęzi nad senseiem-Co najwyżej znikam lub szykuję się na coś większego | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Lis 08, 2014 7:18 pm | |
| Tak więc wszyscy podskoczyli zaskoczeni, a mistrz zrobił duże oczy jak Cię zobaczył. - No nieźle - powiedział wyraźnie zaskoczony i w sumie nie wiedział co powiedzieć. - No to lepiej się szykuj, bo wkrótce moze być dużo do roboty i brak czasu na to - dodał i ruszyliście dalej. | |
|
| |
Kaimi
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Lis 08, 2014 7:41 pm | |
| Zdawało mi się,że sensei chwilowo odstąpił...może bał się,że faktycznie coś komuś zrobię. Właściwie to niewiele mnie to obchodziło,jedyne co mnie teraz interesowało to to kiedy będziemy na miejscu i jak długa zajmie nam ta misja. | |
|
| |
Nova Admin
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi Sob Lis 08, 2014 8:01 pm | |
| Wszyscy wędrowali póki co w ciszy, ta droga trwała już większość dnia, widocznie tamta wioska jest naprawdę daleko stąd. W pewnej chwili jednak sensei nagle się zatrzymał, zalecając wam to samo. Wtedy usłyszałeś świst w powietrzu i zaraz przed nosem przesunął Ci zimny metal, to był kunai który wbił się zaraz po tym w drzewo! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na naruciaka! - Kaimi | |
| |
|
| |
| Czas na naruciaka! - Kaimi | |
|